Kripto automatizuota prekyba

Ilgalaikis žaidimas

Pertekliaus laikais lengva būti drąsiam. Kita vertus, geriausios galimybės atsiranda netikrumo laikais. Kaip turėtumėte orientuotis dabartinėmis rinkos sąlygomis?

Lapkritis tikrai nebuvo teigiamas Bitcoin mėnuo. Kaina nuolat mažėjo, nes investuotojai ir prekybininkai prarado pasitikėjimą bendros tendencijos stiprumu. Galite lengvai įsivaizduoti silpnumą žiūrėdami į kainos veiksmą ir RSI.

BTC nuosmukis nuo lapkričio mėn

Kaina paeiliui nukrito žemiau pagrindinio lygio ir nuolat žlugo pakartotiniuose bandymuose. Pirmadienį, iškart po staigaus kainų kritimo, Bitcoin bandė atsigauti, tačiau pardavėjai įsikišo ir panaikino kainų atotrūkį, susidariusį dėl savaitgalį vykusio išpardavimo.

Tuo pačiu metu RSI pateikia keletą žemesnių aukštumų, kurie patvirtina nepasitikėjimą tvirtu kainų pasikeitimu trumpuoju laikotarpiu.

Pagrindinė tokio staigaus nuosmukio priežastis buvo platus neapibrėžtumas akcijų rinkoje, kuris paveikė ir kriptovaliutas, kurias investuotojai vis dar suvokia kaip nerizikingą turto klasę. Tai sukėlė likvidacijų pakopą, ypač kriptovaliutų išvestinių finansinių priemonių rinkoje, ir sunaikino perteklinį svertą turinčius prekybininkus.

Šis nustatymo iš naujo mechanizmas paprastai yra labai sveikas ir leidžia rinkai iš naujo įvertinti save prieš pereinant prie aukštyn. Be to, grandinės duomenys patvirtina, kad dauguma pardavėjų neseniai nusipirko bitkoiną, esantį aukščiausiame taške. Ilgalaikiai turėtojai laikosi HODLing, tikėdamiesi, kad tai bus dar viena trumpalaikė korekcija.

Makro paveikslas vis dar yra ryškus, todėl anksti tai vadinti meškų rinka. Kita vertus, jei pasikartos gegužės mėn. kainų modelis, galite tikėtis kelių savaičių konsolidacijos ir nedidelių neigiamų pokyčių.

Geros naujienos yra tai, kad kai kainos veiksmas yra neaiškus ir palyginti mažas sverto lygis rinkoje, mažiau tikėtina, kad bus dar vienas reikšmingas neigiamas veiksnys. Vienintelis įvykis, kuris galėtų tai pateisinti, būtų panikos pardavimo šuolis akcijų rinkoje, galintis sukelti užkrečiamą poveikį kriptovaliutoms.

Dar viena gera žinia yra ta, kad tokia neapibrėžta rinka yra geriausia automatizuotų prekybos strategijų žaidimų aikštelė, leidžianti lengvai užfiksuoti nedidelius kainų svyravimus ir pasinaudoti rinkos nepastovumu.

Ilgalaikis žaidimas vis dar tęsiasi.