Kripto automatizuota prekyba

„Protas tarpas“

Bitcoin CME ateities sandoriai (CME: BTC1!)

Rinka visada užpildo spragas.

Spragos kriptovaliutų rinkoje nėra dažnos. Bet, kaip Bitcoin tradicinėse finansų rinkose bus įtraukta daugiau investicinių priemonių, šie elementai gali atlikti svarbų vaidmenį kintant jo kainoms. Spragos signalizuoja stiprius kainų pasikeitimus ir nurodo tinkamus kainų lygius, kuriuos prekybininkai gali naudoti Palaikymo ir pasipriešinimo .

Diagrama rodo Bitcoin būsima kaina, kokia buvo prekiaujama CM plėtinys . Maždaug 60,000 XNUMX USD skirtumas balandį pažymėjo vietos kainų viršūnę. Kaina iš karto vėl patikrino tą patį lygį po to, o kai jai nepavyko išsiveržti, tendencija prarado greitį ir pasikeitė.

Tas pats vyksta šiais laikais, atvirkščiai. Nulaužus aukščiau, stumiant Bitcoin į naują visų laikų didelė, kaina buvo sumažinta, kad būtų patikrintas pirkėjų pasitikėjimas. Jei kaina laikysis, kelias iki 100,000 XNUMX USD bus sklandesnis.

Būk kantrus. Diagramoje taip pat pateikiamos kitos trys svarbios rinkos spragos. Turėkite juos omenyje kaip gaires, kaip sustabdyti nuostolius. Papildomas faktas, BTC EMF jau gerokai padidina prekybą apimtis , todėl ši diagrama nuo šiol visada bus reikšmingesnė.