Kripto automatizuota prekyba

Perspektyviausios kriptovaliutos 2019 m

Ką tik pasibaigę metai pasirodė labai geri audringas visiems, kurie investavo į kriptovaliutas, nes dauguma turto patyrė nuo 80 iki 95% nuostolių, palyginti su visų laikų aukščiausiais rodikliais.

Tai buvo atšiauri pamoka pradedantiesiems investuotojams, ieškantiems lengvo pelno, privertusia daug jų palikti rinką, nes jie negalėjo patirti tolesnių nuostolių.

Tačiau kas atsitiko su kriptovaliutų parabole kilti ir kristi 2018 m. niekuo nesiskiria nuo to, ką anksčiau patyrė daugelis kitų aktyvų finansų rinkose: spartus kainos kilimas, išpūstas burbulas, kuriam sprogus daro poveikį visoms dalyvaujančioms įmonėms.

Kainų depresijos laikais puiku atsiranda galimybių tiems, kurie gali atrinkti tuos projektus, turinčius geresnį potencialą ir tvirtesnį vertės pasiūlymą. Toliau pateikiamas mano pasirinkimas kriptovaliutų žetonų ir monetų, kurie, mano nuomone, gali būti labai sėkmingi 2019 m.

Binanso moneta (BNB)

Supaprastinti kriptovaliutų prekybos įrankiai

„Binance“ yra neabejotinai pirmaujanti kriptovaliutų birža pasaulyje pagal daugelį metrikų. Be didžiausios prekybos apimties įrašymo (30 dienų apimtis pagal Coinmarketcap), Binansas yra laikomas vienu inovatyviausių ir skaidriausių įmonių kriptovaliutų erdvėje. Jų tikslas yra ne tik veikti kaip žetonų ir monetų mainai, bet ir tapti tikru kriptovaliutų ir blokų grandinės pramonės plėtros katalizatoriumi ir siekti, kad ji būtų priimta visame pasaulyje.

„Binance Labs“ sukūrimas, skirtas naujiems startuoliams finansuoti ir remti, „Binance Academy“ skatina išsamias „Blockchain“ technologijos žinias, Binansas Tyrimai, teikiantys aukštos kokybės analizę ir ataskaitas, ir „Binance Charity Foundation“ yra šalutiniai projektai, tačiau prisidės prie reikšmingo strateginio pranašumo prieš konkurentus, kaip ir platesnius. įvaikinimas kriptovaliutų augimas tęsiasi.

Katalizatorius

2019 m. pradžioje „Binance“ bus pirmoji „centralizuota“ birža, kuri perjungs savo veiklą į visiškai decentralizuotą sistemą, pasižyminčią didelio našumo sandorių vykdymu, kurį įgalina 1 sekundės operacijos patvirtinimo laikas.

Šios BNB žetonas suvaidino pagrindinį vaidmenį įmonės sėkmei (skatino konkursus ir skatino turėti žetonus, kad būtų galima gauti nuolaidų sandorių mokesčiams) su labai tvirtu tokenomika ir netrukus ji atliks dar svarbesnį vaidmenį biržos veikloje.

Grandinėlė (LINK)

Coinrule gamina kriptovaliutų prekybos įrankius

Vienas didžiausių iššūkių kriptovaliutoms ir apskritai Blockchain technologijai yra kasdieninio pritaikymo realiame pasaulyje trūkumas ir šiuo metu minimalus ryšys tarp „tikrojo“ ir „kriptovaliutų“ pasaulio.

Tarp projektų, kurie greičiausiai tai greitai išspręs Grandinės jungtis, kuris yra „išmaniosios sutarties orakulas“, skirtas decentralizuotoms programoms. Orakulas yra duomenų tikrintuvas, kuris tikrina, ar į Blockchain įvesti duomenys yra teisingi. Vien Blockchains gali patvirtinti tik tuos duomenis, kurie jau yra „grandinėje“, ty įvykius, kurie įvyko „Blockchain“. Tai, savo ruožtu, labai trukdo diegti naujas funkcijas ir plėtrą, susiejančias Blockchains su realiais naudojimo atvejais.

Paprasčiau tariant, daugelio išmaniosiomis sutartimis pagrįstų „Blockchains“ vertės pasiūlymas yra radikaliai pagerinti dviejų ar daugiau įmonių susitarimų sudarymo efektyvumą, nes „Blockchains“ yra apsaugotas nuo klastojimo.

Tiesą sakant, šiuo metu tai dažnai nepavyksta, nes įmonės veikia „realiame pasaulyje“, o dauguma susitarimų apima „ne grandinės“ duomenis, tokius kaip pinigų pervedimai (pvz., per SEPA sistema), gaminių gamybos duomenis, fizinių prekių pristatymus, infliacijos duomenis ir pan. Priešingai nei „grandinės“ duomenys, tokie „ne grandinės“ duomenys nėra apsaugoti nuo klastojimo ir gali būti manipuliuojami, taip kenkiant pagrindiniam „Blockchain“ vertės pasiūlymui. Kad tai išspręstų, „Blockchains“ reikalingas tam tikras trečiosios šalies duomenų sklaidos kanalas (orakulas), kad būtų galima importuoti išorinius duomenis ir suaktyvinti išmaniųjų sutarčių vykdymą.

„Chainlink“ leidžia naudoti decentralizuotas programas, dar žinomas kaip dApps, sąveikauti su „realaus pasaulio“ duomenimis ir vykdyti operacijas per trečiųjų šalių API. „Chainlink“ išsprendžia problemą dėl API jungčių su visais duomenimis, su kuriais decentralizuotos programos sąveikauja per „Chainlink Smart Contracts“, pagaliau atverdamos galimybę kurti hibridines „Blockchain“ pagrindu veikiančių architektūrų sistemas, aktyviai sąveikaujančias su „realiame pasaulyje“ vykstančiais įvykiais. Tačiau „Chainlink“ potencialą galima papildyti dar daugiau.

Projektu siekiama ne tik sujungti blokų grandines su realiu pasauliu, bet ir suteikti kriptovaliutų pasauliui suderinamumo sprendimą, „sujungiant“ skirtingas blokų grandines, kurios kitaip negalėtų sąveikauti viena su kita. Norėdami pateikti pavyzdį, tiesiog įsivaizduokite naudą visai kriptovaliutų pramonei, jei „Ethereum“ ir „Bitcoin“ grandinės galėtų saugiai, saugiai ir decentralizuotai keistis duomenimis viena su kita.

Katalizatorius

Tikimasi, kad „Chainlink“ pagrindinis tinklas bus paleistas 2018 m. pabaigoje, o netrukus tikimasi didelio pranešimo apie naują paleidimo datą. Kai bus žengtas šis didelis žingsnis, tai suteiks papildomos vertės ir pritrauks daugiau investuotojų. Pažymėtina, kad žetono kaina pastaraisiais mėnesiais rodė didžiulį rezultatą, pažymėdama naujas visų laikų aukštumas BTC terminais, o tai nėra lengva rasti „Bear Market“.

Be to, bendrovė turi ilgą partnerystės su tvirtais API tiekėjais istoriją ir labai tikėtina, kad ši tendencija ir toliau didins galimų naudojimo atvejų skaičių ateityje.

Bangos

Coinrule gamina kriptovaliutų prekybos įrankius

Kita plati kriptovaliutų kritika 2018 m. buvo kūrimo komandų padarytos pažangos trūkumas. Kita vertus, „Waves“ komanda 16 m. surinko 2016 mln. USD (daug prieš 2017 m. ICO-Hype) ir sėkmingai įgyvendino visiškai veikiančią decentralizuotą mainų sistemą 2017 m ir Nuo to laiko vis pridėdavo funkcijų.

Išskyrus DEX su daugybe kriptovaliutų ir FIAT šliuzų, „Waves“ yra greita ir keičiamo dydžio „Blockchain“, leidžianti atlikti pigius sandorius, sklandžiai per kelias minutes įdiegti suasmenintus žetonus, efektyvi statymo sistema, pagrįsta šimtais mazgų ir dešimčių telkinių, „Multi“ -Sig piniginės ir neseniai savo pagrindiniame tinkle pristatė išmaniąsias paskyras ir išmaniuosius išteklius.

Išmaniųjų išteklių aktyvinimas yra ypač svarbus, nes juose yra scenarijų, kurie leis įšaldyti turtą, leidžia įtraukti konkrečius adresus į baltąjį / juodąjį sąrašą, kad būtų galima valdyti ir riboti turto perleidimą, apmokestinimą ir valdymo turto poras, kad žetonais būtų prekiaujama tik pasirinktomis valiutomis. . Nors daugelis to prieštarauja pagrindiniam decentralizuotų ir cenzūrai atsparių viešųjų blokų grandinių etosui, „Waves“ pozicionavimas yra skirtas verslo naudojimo atvejams, kuriems reikalingas visiškas ir nepriekaištingas reglamentų laikymasis.

Waves pozicionuoja save kaip visapusę kriptovaliutų ekosistemą, kurią remia struktūrizuota ir kvalifikuota įmonė. Viskas viduje Bangos yra valdomas naudojant darbalaukio programą, internetinį klientą, programą mobiliesiems ir „Chrome“ plėtinį, o tai rodo, kad dėmesys skiriamas naudotojų patirties dizainui, kuris dabartiniame kriptovaliutų pasaulyje yra retas.

Katalizatorius

„Waves“ komanda paskelbė apie „Tokenomica“ – platformos, kuria siekiama radikaliai supaprastinti saugos žetonų išdavimą, paleidimą. Pastaruoju metu tai buvo „karšta tema“ ir taps vis svarbesnė, nes tokie žaidėjai kaip privačios įmonės, įstaigos ir investiciniai fondai pagaliau turės įrankius, kurių jiems reikia norint pereiti prie tikro savo turto ženklinimo.

Pirmoji svarbi pasekmė bus galimybė vykdyti pasaulinį reguliuojamą žetonų pasiūlymą, atitinkantį vietinius teisės aktus, ir turėti galimybę taikyti visus būtinus apribojimus, reikalingus turtui. Tikėtina, kad tai bus ne tik reikšmingas „Waves Roadmap“, bet ir apskritai plačios kriptovaliutų ekosistemos etapas.

Be to, „Waves“ užsitikrino 120 mln. USD finansavimą „Vostok“ plėtrai. „Vostok“ leis kurti privačias leidimais pagrįstas „Blockchain“, pagrįstas greitu ir patikimu „Waves-NG“ protokolu, ir bus puikus į įmonę orientuotas įrankis, leidžiantis įmonėms visapusiškai pasinaudoti „Blockchain“ technologijos saugumu ir privatumu.

Pasak kūrėjų komandos, ši naujovė bus reikšmingas žingsnis link WEB 3.0, kur naujos internetinės technologijos formuos ir stiprins naujas verslo formas.

Mįslė (ENG)

Coinrule gamina kriptovaliutų prekybos įrankius

Privatumas buvo pagrindinė tema nuo Blockchain eros pradžios. Nepaisant to, nedaugelis projektų iš tikrųjų gali užtikrinti tikrą sandorių slaptumo laipsnį. Pirmaujantys „privatumo“ projektai, tokie kaip Monero, Zcash ir Dash, vis dar yra orientuoti tik į sandorius, o tai reiškia, kad jų naudojimo atvejai yra riboti.

Vienas iš pagrindinių projektų, kurio tikslas yra suteikti aukšto lygio privatumą sudėtingesniems skaičiavimams (išmaniosios sutartys), yra Enigma. Kūrėjų komanda teigia „kurianti Enigmą kaip decentralizuoto žiniatinklio privatumo sluoksnį“. Labiau nei bet kada tokiais laikais tai atrodo kaip kažkas, ko reikia skubiai. Pirmas akivaizdesnis pritaikymas bus šalių susitarimų diegimas, derinantis išmaniųjų sutarčių apsaugą nuo klastojimo ir „Enigma“ protokolo teikiamą privatumo apsaugą.

Be to, „Big Data“ įmonės kas sekundę analizuoja didžiulį informacijos kiekį ir dauguma tų duomenų gali būti laikomi labai „protingais“ ir verti būti apsaugoti taikant didelį privatumo lygį. Kai kuriais verslo atvejais turėtų būti reikalaujama įtraukti šį privatumo sluoksnį į savo veiklą, ty įmonės, užsiimančios farmacijos ir genomika, asmens duomenimis, kreditais arba apskritai daiktų internetu.

Kai Enigma visiškai įdiegs savo slaptą išmaniąją sutartį, decentralizuotose programose bus galima tvarkyti neskelbtinus duomenis, žymiai sumažinant riziką, kad neskelbtini duomenys bus atskleisti neįgaliotoms šalims. Visas šio įrankio potencialas bus išnaudotas kartu su Enigma duomenų rinka, kuri jau veikia ir veikia, kur tais duomenimis bus keičiamasi nepažeidžiant privatumo.

Katalizatorius

Kūrimo komanda teigė, kad vėlavimą diegti kitą „Milestone on Roadmap“, „Discovery“, lėmė tai, kad partneriai nebuvo pasirengę veikti kaip aktyvūs mazgai. Buvo nuspręsta teikti pirmenybę ilgalaikiam augimui, o ne trumpalaikei rizikai. Šis leidimas iš esmės yra slaptųjų sutarčių MVP ir pažymės visišką „Enigma“ integraciją su „Ethereum Mainnet“.

Tai tikrai pakeis žaidimą ir parodys tikrąjį projekto potencialą. Be to, dar vienas svarbus stimulas galėtų būti iš partnerystės pusės. Bendrovė labai priklauso nuo stabilių ir patikimų partnerių (ryškiausias yra „Intel“), o artimiausiais mėnesiais tikimasi, kad bus pridėta naujų partnerių.

HOLOgrandinė (HOLO)

Coinrule gamina kriptovaliutų prekybos įrankius

„Holochain“ yra vienas iš tų projektų, kurie yra tokie vizionieriški, kad beveik neįmanoma jų apibūdinti, nepamirštant pacituoti kai kurių (net ir esminių) jų esmės aspektų. Galime apibendrinti Holochain kaip kompiuterinę sistemą, kuri leidžia kūrėjams kurti bet kokias programas nereikalaujant jokios centralizuotos organizacijos. Šios programos veiks per peer-to-peer tinklą, kurio mazgai bus įvairūs įrenginiai, įskaitant bet kurį šiuolaikinį išmanųjį telefoną.

Svarbu pažymėti, kad Holochain yra neremiantis Blockchain technologija, bet yra daug labiau suderinta su tradiciniais lygiaverčiais tinklais, tokiais kaip Tor. Skirtingai nuo blokų grandinės, kurios priklauso nuo visų mazgų sutarimo dėl knygos būsenos radimo, Holochain yra orientuota į sutarimo dėl infrastruktūros ir DNR bet kurios konkrečios programos ir leidžia vartotojams kurti šią programą remiantis tuo sutarimu. Kaip tokia, Holochain yra orientuota ne į duomenis, o į vartotoją, pirmiausia sprendžiant vis didesnės interneto centralizacijos problemą (decentralizuotos) programos.

Vienas iš pagrindinių skirtumų tarp Holochain ir bet kurio kito su šifravimu susijusio projekto yra filosofija, kuri yra jos pagrindas. „Holochain“ save apibrėžia kaip „paskirstytą“ tinklą, o ne kaip „decentralizuotą“ dApps, pvz., Ethereum, protokolą. Nors skirtumas gali pasirodyti nedidelis, tai yra vienas pagrindinių projekto ramsčių.

Paskirstydama skaičiavimo galią daugeliui mazgų ir leisdama jiems veikti kaip nepriklausomiems sistemos žaidėjams, Holochain siekia išspręsti mastelio keitimo problemas, turinčias įtakos Blockchain protokolams. Kaip ir senosios mokyklos peer-to-peer tinkluose, kuo daugiau programų bus sukurta Holochain, tuo daugiau mazgų turės paskatų dalyvauti ir tuo daugiau skaičiavimo galios bus pridėta prie tinklo, todėl jis bus greitesnis ir saugesnis. .

Kitas reikšmingas skirtumas, išskiriantis Holochain nuo kitų Blockchain projektų, yra konsensuso mechanizmų, pvz., Darbo įrodymo ar Įrodinėjimo, atmetimas, o de facto paslaugų įrodymo metodas, pagal kurį tie vartotojai, kurie atlieka užduotis kiti vartotojai gauna atlygį „Holo Fuel“. Pagal šiuos naujus „pinigus“ projektas tikisi sukurti visiškai naują į vertę orientuotą ekosistemą ir bendruomenę.

Katalizatorius

Vėlgi, kaip ir kitų projektų atveju, „Mainnet“ paleidimas pažymės lemiamą momentą Holochain plėtrai. Tačiau tikriausiai labiau nei kitų projektų atveju tai taip pat suteiks galimybę parodyti, kad puiki idėja, įkvėpusi Holochain įkūrėjų komandą, yra techniškai įgyvendinama. Galbūt tai įvyks vėliau šiais metais, tačiau kol kas tikimasi, kad kūrimo komanda įvykdys kitus svarbius etapus.

Vienas iš svarbiausių iš jų yra pirmųjų „HoloPort“ – konkrečių iš anksto sukonfigūruotų įrenginių, kurie suteiks tinkle veikiančioms programoms reikalingos atminties ir apdorojimo galios, ir kurie suteiks „Holo Fuel“ atlygį jų savininkams, pristatymas. Kai kurios iš pirmųjų programų, kurios bus paleistos, bus „HoloVault“, „HoloChat“, „Fractal Wiki“ ir „Errand“, kurios padės plėsti ir taip didelę ir labai aktyvią „Holo“ bendruomenę.

Visais žetonais, apie kuriuos rašiau aukščiau, galima prekiauti „Binance“ ir naudojant Coinrule galite pagerinti savo prekybos patirtį iki aukštesnio lygio!

Kas yra Coinrule

Coinrule leidžia sukurti prekybos taisykles, kurios automatiškai paleidžiamos jūsų mėgstamose biržose.
 
Su Coinrule Galite lengvai sukurti savo prekybos taisykles ir strategijas bei nustatyti, kad jos veiktų automatiškai. Būtent „jei-tai-tai-tai“ prekiaujant kriptovaliutomis galite planuoti prekybą kriptovaliutomis, o ne valandų valandas sėdėti prieš diagramas. Geriausias iš visų? 

Nereikalaujama jokių kodavimo įgūdžių, o tai reiškia, kad bet kas gali naudoti Coinrule.

Užsiregistruokite nemokamam bandomajam laikotarpiui: WWW.coinruleIo
Sekite mus:
Twitter: @CoinRuleHQ
Instagram: @CoinruleHQ

ATSISAKYMAS

Nesu analitikas ar investicijų patarėjas. Viskas, ką pateikiu šioje svetainėje, yra tik orientavimo, informacinio ir švietimo tikslais. Visa mano įraše esanti informacija turėtų būti nepriklausomai patikrinta ir patvirtinta. Negaliu būti laikomas atsakingu už jokius nuostolius ar žalą, padarytą remiantis tokia informacija. Atkreipkite dėmesį į riziką, susijusią su prekyba kriptovaliutomis. Man priklauso pozicijos straipsnyje minimose monetose kaip platesnio diversifikuoto kriptovaliutų portfelio dalis.