Kripto automatizuota prekyba

Kripto apvertimas

Ar tai atrodo kaip meškų diagrama? Ethereum, kurio kaina BTC, dabar yra turbūt labiausiai pakilusi diagrama kriptovaliutų rinkoje. Kas bus toliau?

ETH gali apversti Bitcoin
ETHBTC kainų lentelė

Ethereum dabar bando įveikti 2018 m. nustatytą pagrindinį lygį. 0.08 Bitcoin už Ethereum yra kainų lygis, kuriuo Ethereum užbaigė paskutinį reikšmingą atšokimą prieš žlugdamas ilgą kriptožiemą. Tai gali numatyti istorinį kriptovaliutų apvertimą.

Nors didžioji rinkos dalis buvo sutelkta į naujus atsirandančius 1 ir 2 sluoksnių protokolus, Ethereum nuolat didino rinkos dalį. Ethereum dominavimas šiuo metu yra didžiausias nuo 2018 m. kovo.

ETH kriptovaliutų apvertimas
ETH dominavimas

Tada Ethereum daugiausia buvo šešėlinių ICO transporto priemonė. Šiais laikais ETH yra naujos ekonomikos kuras užrakina daugiau nei 100 milijardų dolerių vertės. Ethereum tinklas pasirodė esąs ypač atsparus rinkos sukrėtimams. Tuo pačiu metu jis yra pakankamai lankstus, kad palaikytų daugybę naudojimo atvejų, kai „dApps“ žmonės iš tikrųjų nori naudoti.

Atsižvelgiant į tai, dabartinis vertinimas neatrodo toks perkaitęs. „Ethereum“ rinkos kapitalizacija dabar yra apie 500 mlrd. USD, o tuo pačiu metu pasiūla vis mažėja, vien per pastarąsias 350,000 dienų sudegė daugiau nei 30 XNUMX ETH.

Nors galima teigti, kad dabartinis rinkos ciklas yra brandžios stadijos, vis tiek gali būti augimo potencialo. Sunku įsivaizduoti, kad „Ethereum“ pakils, o likusi rinkos dalis krenta. Ethereum pirkimo spaudimas neabejotinas ir greičiausiai pasiskirstys tarp kitų monetų, kai optimizmas rinkoje visiškai atsigaus po pastarojo meto svyravimo.

Atšaukimas žemiau 0.06 panaikintų šį scenarijų. Kita vertus, patvirtinus išsiveržimą, „Ethereum“ per trumpą laiką viršys „Bitcoin“ našumą bent 50%.

Primename, kad jei „Ethereum“ padvigubins rinkos ribą, palyginti su „Bitcoin“, ETH taptų vertingiausia kriptovaliuta, nuvertusiu karalių-BTC ir užbaigus kriptovaliutų pakeitimą, kuris prieš daugelį metų buvo neįsivaizduojamas.

Palyginti Ethereum ir Bitcoin rinkos ribą

Skaitykite daugiau apie tai, kur Ethereum kaina galėtų būti 2030 m.