Geriausi nft žaidimai 2021 m
Kripto automatizuota prekyba

Geriausi 2021 m. NFT žaidimai

NFT žaidimų daugėja ir jie suteikia jums realių galimybių užsidirbti tikrų pinigų. Taip, jūs perskaitėte teisingai. Galite užsidirbti pinigų tiesiog žaisdami vaizdo žaidimus, kurie yra sukurti blokų grandinėje. Šiame straipsnyje aptarsime geriausius 2021 m. NFT žaidimus, kuriuos galite žaisti, bet pirmiausia aptarkime, ką iš tikrųjų reiškia NFT.

Kas yra NFT?

NFT reiškia „Non-Fungible Token“ ir reiškia specializuotą skaitmeninio turto tipą. Tai reiškia skaitmeninių objektų, pvz., žaidimo elementų, meno, muzikos, vaizdo įrašų ir kt., nuosavybės teisę. Sukurti remiantis pagrindine nepakeičiamumo koncepcija, NFT yra unikalūs ir jų negalima keisti jokiu kitu skaitmeniniu turtu. Pavyzdžiui, jei turite vieno dolerio banknotą (pakeičiamą turtą), galite jį su draugu iškeisti į kitą vieno dolerio banknotą ir jūs abu turėsite tą pačią vertę prieš ir po operacijos. Tačiau tai netinka NFT, nes kiekvienas nepakeičiamas prieigos raktas yra unikalus ir ši unikali informacija yra saugoma blokų grandinėje. Tokiu būdu jų pakeisti ar padirbti beveik neįmanoma.

Gaukite atlyginimą, kad galėtumėte žaisti

NFT žaidimai leidžia jums turėti daugybę žaidimo elementų, tokių kaip virtualios žemės, ginklai, specialios galios, personažai, skinai ir daug daugiau. Iš esmės tai įprastų ir netradicinių žaidimų dizaino ir mechanizmų derinys, dėl kurio žaidimų patirtis tampa dar įdomesnė ir įdomesnė. Ir, žinoma, finansiškai naudingiau.

Be naudos žaidėjams, NFT taip pat leidžia kūrėjams išsaugoti žaidimo objektų unikalumą ir retumą. Pagal šiuos mechanizmus ir žaidimų mechaniką žaidėjai gali gauti atlyginimą už žaidimą trimis skirtingais būdais. 

  • Žaiskite žaidimą, mėgaukitės siužetu ir uždirbkite naujų NFT.
  • Pirkite NFT, vaizduojančius žaidimo elementus, ir laikykite juos parduoti ateityje, kad uždirbtumėte pelno.
  • Veiskite arba kurkite naujus žaidimo elementus ir tada juos parduokite.

Nepriklausomai nuo pasirinkto metodo, turėsite nuosavybės teises į visus uždirbtus NFT. Štai kodėl šis modelis žinomas kaip „užmokėkite už žaidimą“. 

Jei norite užsidirbti pelno, pats pirmas žingsnis yra pasirinkti tinkamą NFT žaidimą, kuris geriausiai atitinka jūsų pageidavimus. Štai kodėl mes sudarėme geriausių NFT žaidimų, kuriuos galite įdėti 2021 m., sąrašą. 

1. „Axie Infinity“ 

„Axie Infinity“ yra neabejotinai populiariausias NFT žaidimas, kuris yra „blockchain“ ir „Pokemon“ mišinys. Jei žinote šį žaidimą, jums nereikės per daug laiko išmokti Axie Infinity mechanikos. Šis žaidimas leidžia rinkti ir veisti skaitmeninius augintinius, žinomus kaip Axies. Šie augintiniai yra pagrįsti NFT, o žaidimas veikia Ethereum blokų grandinėje. Kiekviena Axie turi unikalų genetinį įspaudą ir naudojama kovai su kitais žaidėjais. 

„Axie Infinity“
„Axie Infinity“

Galite parduoti savo Axies Ethereum NFT rinkoje, o pelnas priklausys nuo jūsų augintinio galių ir unikalumo. Norėdami tapti teisėtu žaidėju, pirmiausia turėsite įsigyti bent 3 ašis. Kai įveiksite iššūkius ir progresuosite nuotykių režimu arba PVP (žaidėjas prieš žaidėją) kovas, uždirbsite SLP (Smoothe Love Portions). SLP yra ERC-20 pagrįstos platformos vietinis prieigos raktas. Taip pat turėsite naudoti tą patį žetoną, jei norite išauginti naują Axie.

2. Smėlio dėžė

Smėlio dėžė 3D taip pat yra vienas populiariausių 2021 m. NFT žaidimų. Tai žaidimų metaversa, pagrįsta vokseliu ir leidžia kurti skaitmeninius (vokselių) turtus bei jais prekiauti. Šis žaidimas yra panašus į Roblox ir minecraft bet su blockchain iteracija. Galite naudoti „Sandbox 3D“ siūlomus įrankius skaitmeniniams daiktams kurti ir parduoti įvairiose NFT prekyvietėse. Be to, naudodami šią platformą galite kurti pasirinktinius žaidimus.

Smėlio dėžės ntf žaidimas
Smėlio dėžė

Vietinis smėlio dėžės 3D metaverse ženklas vadinamas SAND, kuris taip pat yra pagrįstas ERC-20. Kiti žaidėjai naudos šį prieigos raktą, norėdami nusipirkti jūsų sukurtą skaitmeninį turtą, o jūs taip pat galėsite jį naudoti norėdami padaryti tą patį. Platforma taip pat siūlo NFT žetonus, žinomus kaip LAND, ir tai yra geidžiamiausias ir vertingiausias žaidimo turtas.

3. Dievai nesujungti

Jei ieškote nemokamo žaidimo, tada Dievai nesujungti jums tiks geriausiai. Tai kortelių prekybos žaidimas, kuriame siūlomi NFT elementai. Šias kortas galite uždirbti nugalėdami kitus žaidėjus rungtynėse arba galite jas nusipirkti iš kitų žaidėjų. Šiuo metu jūsų žaidimo įgūdžiai ir kortelės kokybė lemia, ar laimėsite tam tikras rungtynes, ar ne. Tačiau „Gods Unchained NFT“ žaidimo komanda pristato naujas taisykles, kad pakeistų mechaniką, kad daugiau dėmesio būtų skiriama strategijai ir įgūdžiams nustatyti nugalėtoją. 

Dievai nesujungti
Dievai nesujungti

Laimėję kiekvienas rungtynes ​​gausite patirties taškų, kurie patenka į jūsų patirties juostą. Užpildę kiekvieną patirties juostą, gausite naują kortelių paketą iš žaidimo ir jūsų reitingas taip pat padidės. Kiekviena kortelė (NFT tokenas) yra ERC-721 žetonas, kuriuo galima prekiauti vietinėje Gods Unchained rinkoje. Pardavęs savo korteles, gausite vietinę platformos kriptovaliutą, kuri yra žinoma kaip GODS.

4. Užsieniečių pasauliai

Užsieniečių pasauliai yra didžiulis žaidimas, kuris iš tikrųjų yra De-Fi (decentralizuotų finansų) metaverse su NFT. Tai leidžia jums bendradarbiauti ir konkuruoti su kitais žaidėjais dėl TLM (Trilium) ekonominiame modeliavime, tyrinėjant naujas planetas. TLM reikalingas norint gauti prieigą prie papildomų režimų ir konkuruoti su planetos DAO (decentralizuotomis autonominėmis organizacijomis). 

Alien worlds nft žaidimai
Užsieniečių pasauliai

Norėdami konkuruoti įvairiose žaidimo užduotyse, dalyvauti įvairiose kovose ir išgauti TLM, galite įsigyti NFT svetimų pasaulių metaversoje. Taip pat galite surinkti įsigytus NFT pagal savo unikalų žaidimą. Alien Worlds taip pat leidžia daryti įtaką visai žaidėjo krypčiai dalyvaujant valdyme ir pasirenkant norimus 6 planetų DAO patarėjus.

Išvada

Tai užbaigia mūsų geriausių 2021 m. NFT žaidimų sąrašą. Visoje „blockchain“ žaidimų erdvėje kasdien tampa lengviau naršyti, nes įmonės konkuruoja, siekdamos teikti vertę savo vartotojams / žaidėjams. Tai reiškia, kad pradėti mokytis ir žaisti šiuos naujus žaidimus neužtrunka per ilgai. Kaip premiją taip pat galite užsidirbti pinigų, todėl tai ne tik smagu, bet ir finansiškai naudinga patirtis.


Skaitykite daugiau apie kitus būdus užsidirbti pinigų naudojant kriptovaliutą.