Pajamų srautai su kriptovaliuta
Kripto automatizuota prekyba

5 geriausi kriptovaliutų pajamų srautai

Šiais laikais tradiciniai pajamų srautai duoda menką grąžą, o investuotojai ieško alternatyvų. Niekada ne per anksti pradėti svarstyti apie naujus pasyvių pajamų šaltinius. Kaip sakoma garsiojoje Warreno Buffet citatoje:Jei neišmoksite užsidirbti pinigų miegodami, dirbsite iki mirties.Ar kriptovaliutų revoliucijai apėmus pasaulį, galvojote apie įvairius pajamų iš kriptovaliutų srautus?

Spartus kriptovaliutų rinkų vystymasis skatina kasdienius kriptovaliutų entuziastus skubėti greitai užsidirbti pinigų. Turite nepamiršti, kad pastovi, bet mažesnė grąža yra geriausias būdas pasiekti gyvenimą keičiantį ilgalaikį pelną. 

Šiandien mes tyrinėjame įvairius būdus, kaip galite užsidirbti pajamų iš kriptovaliutos.

Kaip užsidirbti pajamų naudojant kriptovaliutą

Kiekvienas iš toliau pateiktų metodų turi privalumų ir trūkumų. Nėra vieno geriausio būdo gauti pasyvių pajamų. Juos derindami ir paskirstydami išteklius pagal savo konkrečius poreikius galėsite sukurti ilgalaikį tvarų pasyvių pajamų šaltinį.

Crypto Mining

Kriptovaliutų kasimas tapo dalyku 2009 m. po Bitcoin įvedimo. Nuo tada skaitmeninių valiutų padaugėjo. Jei galėjote pradėti kasybą dar 2009 m., galėtumėte tapti dolerių milijonieriumi. Net jei tikėtina, kad kasyba nepraturtės per vieną naktį, jei pradėsite verslą šiandien, ji vis tiek suteikia įdomių galimybių.

Bitcoin yra geriausia kriptovaliuta, jei pradedate nuo mažo masto. Lengviausias būdas užsidirbti pasyvių pajamų iš kriptovaliutų kasybos yra prisijungus prie a kasybos baseinas. Prieš pasirenkant kasybos baseiną, reikia atsižvelgti į šiuos veiksnius:

  • Saugumas ir patikimumas – užtikrinkite, kad kasybos baseinas būtų apsaugotas nuo įsilaužėlių ir kad jį valdantys asmenys būtų patikimi.
  • Baseino dydis – kuo didesnis baseinas, tuo dažnesni išmokėjimai, tačiau sumos gali būti mažesnės. Mažesniems baseinams išmokėjimas bus didesnis, bet rečiau.
  • Mokesčiai – dauguma kasybos baseinų ims mokesčius ir gali imti net 4 proc. 

Tačiau turėsite nusistatyti pagrįstus lūkesčius. Tai brangus procesas ir reikalaujantis didžiulių išteklių. Dėl šios priežasties turėsite įdėti darbo ir tobulėti, naudodamiesi pamokomis, kurias išmoksite pakeliui.

Geriausia, jei 

  • turite prieigą prie pigaus elektros energijos šaltinio 
  • tu išmanai technologijas
  • tu esi „dėl technologijų“.

Krovimo

Stakingas – tai kriptovaliutos arba žetonų laikymo procesas, siekiant palaikyti tinklo veiklą. Tada laiku uždirbsite procentinį atlygį. Kaip ir kasyba, turėsite prisijungti prie a staking baseinas

Įmesdami monetas į blokų grandinę prisidėsite prie tinklo saugumo ir patvirtinsite operacijas. Mainais jūs gaunate kompensaciją. Kriptovaliutos naudoja „konsensuso mechanizmą“, žinomą kaip akcijų paketo įrodymas

Statymo įrodymas užtikrina, kad visos operacijos būtų saugios ir patikrintos be tarpininko, atliekančio mokėjimo apdorojimo funkciją. Statymas yra panašus į tai, kad jūsų turtas veiktų jums. Be to, statymas leidžia prisidėti prie „blockchain“ projektų efektyvumo ir saugumo. Nėra nustatytos statymo sumos, todėl galite pradėti nuo mažos sumos ir padidinti savo investicijas, kad gautumėte geresnį išmokėjimą. 

Geriausia, jei

  • ieškote stabilios ir nuspėjamos grąžos laikui bėgant
  • tikite ilgalaikiu projekto vystymu

Likvidumo kasyba

Likvidumo gavyba tapo vienu geriausių pajamų šaltinių naudojant kriptovaliutą, ypač decentralizuoto finansavimo (DeFi) erdvėje / protokole. Šios „DeFi“ erdvės priklauso nuo vartotojų, kad jos būtų skystos. Tada kiti vartotojai gali naudoti žetonus prekiauti kitais žetonais arba skolintis paskolų su esamu likvidumu. 

Naudotojai, teikiantys likvidumą DeFi erdvėse, yra žinomi kaip likvidumo tiekėjai arba likvidumo kasėjai. Paskata, kurią gaunate iš likvidumo gavybos, yra palūkanos iš lėšų, kurias įleidžiate į fondą, ir taikomi sandorio mokesčiai.

Nors likvidumo gavyba yra vienas geriausių kriptovaliutų pajamų šaltinių, turėsite būti atsargūs. Kodo trūkumas gali būti užpakalinės durys, kurias naudoja įsilaužėliai, kad pavogtų lėšas iš kasybos fondo. 

Be to, būtų geriausia, jei prieš prisijungdami prie likvidumo kasybos fondo išsamiai tyrinėtumėte. Padėtų, jei atsižvelgtumėte į baseine naudojamus saugumo protokolus, jo patikimumą ir grąžą, kurią gausite. Laimei, visą reikalingą informaciją rasite atlikę išsamų tyrimą. 

Geriausia, jei

  • norite pasiekti didesnę nei vidutinę stabilią fiksuotą grąžą
  • norite atrasti tikrąsias DeFi ekosistemos galimybes

Skolinimas

Kriptovaliutų turėtojai dažnai raginami laikyti savo žetonus piniginėse, kol valiutos kaina pakils. Tačiau tai yra mažos rizikos strategija, kuri kelia mažą susidomėjimą. 

Kriptografinis skolinimas leidžia ne tik gauti palūkanų, bet ir atrakinti savo valiutos vertę ir panaudoti ją kaip paskolos užstatą. Ši koncepcija išpopuliarėjo 2020 m., kilus COVID-19 pandemijai, o kriptovaliutos paskolos tapo vienu iš paprasčiausių būdų gauti fiat valiutas.

Skirtingai nuo įprastų paskolų, kriptovaliutos paskolos yra užtikrintos per dideliu užstatu, o tai suteikia skolintojui draudimą, jei valiutos kaina kris. Kita vertus, tai turės didžiulį smūgį skolininkui, jei jo platformą reikės prižiūrėti paskolos ir vertės (LTV) santykis.

Geriausia, jei

  • norite pridėti pasyvių pajamų prie savo ilgalaikių akcijų

Automatizuota prekyba

Prekyba yra vienas iš dažniausiai naudojamų kriptovaliutų pajamų šaltinių. Net jei nesate profesionalus prekybininkas, automatizuotos prekybos dėka galite prekiauti kriptovaliutomis, nuolat aktyviai nestebėdami savo prekybos platformų. Platformos naudoja algoritmus prekiauti valiutomis nustatytu laiku. 

Turėsite suformuluoti prekybos strategiją. Automatizuota kriptovaliutų prekybos platforma atliks sandorius pagal techninius rodiklius, turto kainą arba tiesiog perbalansuodama jūsų portfelį, kad laikui bėgant būtų optimizuota grąža.

Jei esate pradedantysis prekiaujant kriptovaliutomis, jums reikės išstudijuoti įvairias prekybos strategijas ir pasirinkti tinkamą platformą. Norėdami naudoti automatizuotą kriptovaliutų prekybos platformą, turėsite atsidaryti sąskaitą su prekybos botu ir pasirinkti vieną iš galimų prekybos strategijų. 

Prieš gilindamiesi į kriptovaliutų prekybą, skaitykite daugiau apie kai kuriuos patarimus, kurių visada turėtumėte atsiminti.

Yra daugybė prekybos strategijų, kurias galite vykdyti, kiekviena iš jų turi tam tikrą tikslą.

  • Vidutinės kainos strategija – Periodiškai pirkite savo mėgstamą turtą, kad gautumėte geriausią įmanomą ilgalaikę pirkimo kainą, išlygindami trumpalaikio nepastovumo poveikį.
  • Momentum "Prekyba – Pagaukite turtą dėl tvirtos kilimo tendencijos, kad gautumėte pelno iš tolesnio pakilimo ar nuosmukio. Kai tendencija pakankamai stipri, pajamos iš tokių strategijų gali būti gana svarbios.
  • Subalansuokite savo portfelį – optimizuokite turto paskirstymą savo portfelyje, atsižvelgdami į rinkos pokyčius. Pavyzdžiui, galite padidinti našumą turinčių asmenų parodymą ir sumažinti tendencijų mažėjimo pusiausvyrą.
  • Trumpalaikis skalpavimas – Automatiškai prekiaukite mažais kainų svyravimais rinkoje, kad gautumėte nedidelį, bet dažną pelną.

Vėlgi, nė vienas požiūris nėra geresnis už kitą. Tikėtina, kad geriausias būdas sumaišyti jūsų portfelio paskirstymą pagal visus šiuos skirtingus metodus, siekiant sumažinti nepastovumą ir padidinti pajamų srautą, kurį galite gauti be didelių pastangų ilgalaikėje perspektyvoje.

Sužinokite daugiau apie strategijas, kurias galite naudoti automatiškai Coinrule.

Pradėkite jau šiandien!

Prekiaukite saugiai

ATSISAKYMAS

Nesu analitikas ar investicijų patarėjas. Viskas, ką pateikiu šioje svetainėje, yra tik orientavimo, informacinio ir švietimo tikslais. Visa mano įraše esanti informacija turėtų būti patikrinta ir patvirtinta nepriklausomai. Negaliu būti laikomas atsakingu už jokius nuostolius ar žalą, padarytą remiantis tokia informacija. Atkreipkite dėmesį į riziką, susijusią su prekyba kriptovaliutomis.