Kripto automatizuota prekyba

Jūsų prekybos idėjų taisyklių pavyzdžiai

Ypatybė Coinrule kuriuo ypač didžiuojamės, yra jos universalumas, leidžiantis platforma naudotis daugeliui skirtingų tipų investuotojų ir prekiautojų. Čia rasite kelis taisyklių, kurias galite nustatyti, pavyzdžius Coinrule.

Naudodami demonstracinio keitimo parinktį galite išbandyti savo taisykles nerizikuodami savo kapitalu: mes suteiksime virtualų paskirstymą forumas kad galėtumėte vykdyti savo strategijas.

Viena iš pagrindinių taisyklių, kurios turėtų laikytis bet kuris prekiautojas, yra nustatyti saugos slenksčius, jei rinka prieštarautų jums. Dažnai sprendimas uždaryti sandorį su nedideliu nuostoliu gali būti didelis pranašumas, palyginti su mažėjančios vertės monetų maišų laikymu savo portfelyje.


Šį „išvengtą nuostolį“ galite laikyti pelnu, kurį reinvestuosite į kitą sandorį!

Galite lengvai kaupti savo mėgstamas monetas Coinrule. Tereikia apibrėžti sąlygas, kuriomis norėtumėte pirkti. Coinrule prieš vykdydamas pirkimo užsakymus, lauks, kol pasirodys šios sąlygos.

Mąstykite ilgalaikėje perspektyvoje, dažnai geriau pirkti ilgesniam laikui, o ne FOMO pirkti stipriai didėjant kainai.

Užuot kaupę monetą keliuose užsakymuose, galbūt tiesiog norite palaukti, kol a Breakout nutikti. Kai kaina ilgą laiką nesėkmingai bando viršyti tam tikrą lygį, tai reiškia, kad pardavimo spaudimas yra tvirtas (o, žiūrint iš kitos perspektyvos, pirkėjai nėra pakankamai įtikinti).

Nauja tendencija, kuri prasideda nuo ilgalaikės perspektyvos atsparumas galutinai pažeistas gali būti labai galingas. Coinrule kad būtų lengva pasinaudoti šia galimybe.

Kitais atvejais nėra taip lengva nustatyti kainų lygį, kurį reikia pažeisti, kad būtų pradėta nauja augimo tendencija. Vienas iš būdų pabandyti nustatyti a tendencijos sekimas strategija šioje situacijoje yra apibrėžti procentinį kainų padidėjimą, kuris, jūsų nuomone, yra tikslus tvaraus augimo tendencijos pradžios rodiklis.

Sudaryti prekybą dėl jau esančio didelio kainų šuolio yra gana rizikinga, nes FOMO spąstai į tai visada labai svarbu atsižvelgti. Kita vertus, kai kuriose situacijose tendencija, kuri prasideda po to protrūkio, yra tokia stipri, kad vis dar yra pakankamai galimybių gauti naudos.

Apsvarstykite, kad „prarastas pelnas“ yra kaina, atsirandanti norint pradėti prekybą labiau pasitikint pagrindine tendencijos jėga.

Sulaužius „bulių vimpelio“ modelį, BNBBTC kaina vos per kelias savaites pakyla apie 60%.

Altcoins labai koreliuoja su Bitcoin, o tai reiškia, kad Bitcoin tendencija labai nulemia trumpalaikius judesius. Jei imsitės atitinkamų veiksmų atsižvelgdami į šį aspektą, tai gali suteikti puikių galimybių naujiems sandoriams ir tuo pačiu metu gali pasiūlyti apsaugą nuo nuosmukių, galinčių smarkiai paveikti jūsų monetų maišus.

Pavyzdžiui, jei būtumėte pardavę bent dalį savo altkoinų maišelių, kai Bitcoin lapkritį peržengė 6000 USD paramos ribą, būtumėte apsaugojęs savo kapitalą ir galėtumėte jį reinvestuoti į naują poziciją naujame etape. apie kaupimasis.

Coinrule lankstumas leidžia nuspręsti, kokias konkrečias monetas norite parduoti ar pirkti, priklausomai nuo to, kaip keisis Bitcoin kaina, arba, pavyzdžiui, galite tiesiog parduoti tas, kurios tuo momentu veikia geriau (ar blogiau).

Žinoma, galite pasirinkti bet kurią turimą monetą, kuri suteiks jūsų strategijai dar daugiau universalumo. Jūs visiškai kontroliuojate savo taisyklę.

Tai yra keletas potencialų pavyzdžių Coinrule gali jums pasiūlyti.
Prisijungti į mūsų platformą ir sukurkite savo taisyklę dabar!

Prekyba saugi!