Kripto automatizuota prekyba

Kodėl algoritmai yra tokie svarbūs prekiaujant kriptovaliutomis

Kaip žinome čia Coinrule, prekyba yra sunki disciplina. Algoritmai yra tik viena iš kriptovaliutų prekybos dalių, apie kurią turėtų žinoti kiekvienas.

Kartą vienas iš labiausiai patyrusių prekybininkų man pasakė, kad tapti geru prekybininku reiškia tapti geresniu žmogumi. Tai skambėjo kaip gana priverstinis teiginys, o gal ir iš tikrųjų, bet vienas dalykas, kuris yra 100% tikras, yra tai, kad prekybai reikia požiūrio, įsipareigojimo, disciplinos ir daug studijų bei tyrimų.

Nepaisant to, kasdien žmonės visame pasaulyje prekiauja finansiniu turtu, turėdami tik vieną paprastą tikslą: PIRKTI PIRKTI, PARDUOTI BAIGAI! Žmonių, siekiančių šio galutinio tikslo, skaičius sparčiai auga dėl naujos patrauklios kriptovaliutų turto klasės. Kodėl?

Kadangi kriptovaliutos yra finansų ateitis ir labai tikėtina, kad jos sutrikdys daugumą mums žinomų verslo pramonės šakų. Be novatoriškų ir revoliucinių idėjų, skatinančių kriptovaliutų antplūdį, ši nauja turto klasė siūlo prekybininkams labai savotiškų savybių, palyginti su „tradiciniu“ finansiniu turtu. Šiuolaikinės finansų rinkos gali būti analizuojamos iš dviejų priešingų požiūrių: pagrindinio ir techninio. Kai kurie prekiautojai naudoja tik pirmąjį, kiti tik antrąjį, kiti naudoja šių dviejų būdų derinį.

Kriptovaliutos yra visiškai nauja turto klasė, nėra pakankamai modelių ar schemų, kurios padėtų joms priskirti net „tikrosios vertės“ įvertinimą, beveik neįmanoma jų išanalizuoti naudojant klasikinę Fundamentaliąją analizę vien todėl, kad daugeliu atvejų slypi ekonomika. jos pernelyg skiriasi nuo tradicinių įmonių ir net jei būtų panašumų viešosios informacijos apie jas lygiu, dažnai būtų nevisiškai patikima arba per silpna suformuluoti išsamų jų vertinimą.

Kita vertus, tuo pačiu kriptovaliutų turtu galima prekiauti daugelyje skirtingų vietų ir biržų, kad prekiautojai galėtų turėti daug su kaina susijusių duomenų analizuoti. Kai kas galėtų sakyti, kad vien išanalizavę, kaip kaina svyruoja laiku, galime daryti išvadą apie paklausos ir pasiūlos jėgų pusiausvyros raidą, kurios yra pagrindiniai bet kokio kainų judėjimo veiksniai. Taip pat labai naudingas techninės analizės įgyvendinimas prekiaujant kriptovaliutų turtu.

Šio aspekto svarba dažnai nepakankamai pabrėžiama. Kadangi dauguma žmonių, prekiaujančių kriptovaliutomis, naudojasi techniniu turtu paremtomis strategijomis, tai padidina kainų modelio atsiradimo tikimybę. Paprasčiau tariant, dažniausiai kaina krypsta viena kryptimi tik todėl, kad dauguma prekiautojų mano, kad ji bus nukreipta būtent ta kryptimi. Jei viename turguje pradės pirkti didžioji dalis prekeivių, kaina kils. PAKLAUSA IR PASIŪLYMAS, žiūrint taip, prekiauti nėra taip sunku, ar ne?

Taigi, kas apsunkina prekybą? Žmogaus prigimtis, emocijos ir jausmai gali būti didžiausi prekybininko priešai. Kiekvienas kriptovaliutų prekiautojas gali turėti skirtingą reakciją prieš tą patį kainų judėjimą: baimė, euforija, godumas ir nusivylimas yra jausmai, kuriuos prekiautojas gali patirti net tą pačią dieną ir kurie turės gana neigiamą poveikį jo ar jos galimybėms priimti. racionalius sprendimus.

Štai kodėl prekybos robotas gali žymiai pagerinti jūsų prekybos rezultatus, jei jau esate patyręs prekiautojas, arba jis gali būti paprastas būdas pradėti prekybą pradedantiesiems.

„Rinka nežino, ar tu ilgas, ar žemas, ir tau nerūpi. Tu vienintelis emociškai susijęs su savo padėtimi. Rinka tiesiog reaguoja į pasiūlą ir paklausą, o jei tu ją džiugini vienaip, visada kažkas kitas taip pat stipriai džiaugiasi, kad viskas vyks kitu keliu“. Marty Schwartz

Tai yra Coinrule pagrindinis tikslas – padaryti prekybą kriptovaliutomis efektyvesnę ir lengvesnę. Rinkos veikia 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę, visame pasaulyje, todėl neįmanoma visiškai išnaudoti jos galimybių be prekybos algoritmo, kuris pasirūpina jūsų pozicijomis, net kai jūs miegate!

Sekite mus

Twitter @CoinRuleHQ

LinkedIn https://www.linkedin.com/company/coinrule/

Peržiūrėkite mūsų NEMOKAMĄ e-knygą apie prekybą kriptovaliutomis – https://coinrule.io/blog/category/ebook/